Controller

Controller med særlig fokus på økonomistyring, budsjettering og økonomisk analyse. Har kapasitet til utlån 1 dag i uken, eller noe mer i perioder. Setter seg…

Økonomileder

Erfaren siviløkonom med god kompetanse innen økonomistyring og rapportering, analysearbeid og internkontroll. God systemkompetanse og stor forståelse for regnskap.

Regnskapsfører

Et selskap i Bergen er på jakt etter regnskapsfører i 50 %. En allsidig regnskapsfører med god kompetanse i Tripletex.

Lønnsmedarbeider

Et selskap i Bergen trenger bistand i forbindelse med lønnskjøringer, rapportering til NAV og oppfølging av sykefravær.

Aut. regnskapsfører

Autorisert regnskapsfører som kan påta seg ansvar som daglig leder/faglig leder er ønsket av et selskap i Bergen. Bør i tillegg ha god kompetanse innen…

Forretningsutvikler

Trenger du å skalere virksomheten din? Denne forretningsutvikleren kan bidra i korte eller lengre perioder. Lang erfaring og har vært gjennom mange vekstperioder.

Økonomisjef

Erfaren økonomisjef tilgjengelig for deling 40 %. Med denne ressursen på laget kan du få kontroll på økonomistyring, rapportering og prognoser.

Regnskapsfører

Erfaren regnskapsfører ledig i cirka 20 % stilling. Svært god på kundeoppfølging. Kan alt fra bokføring til regnskapsanalyser.

Finansrådgiver

Erfaren økonom som er ledig for oppdrag i korte eller lengre perioder. Har god kompetanse på kapitalinnhenting samt effektivisering og digitalisering av prosesser.

Business Controller

Business controller ledig i 1-2 dager per uke. Har erfaring fra flere ulike bransjer. God systemkompetanse. God forståelse for regnskap.

End of content

No more pages to load