Vi er shAIRskills

Livet handler om å dele. Dele på gode opplevelser. Dele på gode historier.
shAIRskills handler om å dele på flinke ansatte.
Vi startet selskapet fordi vi selv har erfart hvor lærerikt, spennende og givende det er å jobbe for flere arbeidsgivere. Du får flere kolleger. Du får et større fagmiljø. Du får lære fra deg ting. Du lærer og kan ta med deg ny kunnskap videre. Men det kan være greit å slippe å ha to arbeidsgivere.
shAIRskills legger til rette for at ansatte kan deles, men at det formelle som lønn, forsikringer og pensjon er samlet hos én arbeidsgiver. Derfor har vi etablert shAIRskills. Du har én arbeidsgiver, men du kan jobbe for andre i perioder fordi du har litt ekstra tid, lyst å lære noe nytt, treffe andre kolleger, få et større nettverk, eller simpelthen fordi du liker å dele litt av det du kan med andre!

Ida T. Sætersdal

CEO

Ida T. Sætersdal, CEO

Ida er en av gründerne av shAIRskills, og er daglig leder i selskapet. Hun har lang erfaring fra HR, organisasjon og ledelse. Hennes inngående forståelse av mekanismene i arbeidslivet er et viktig grunnlag for hennes rolle i shAIRskills.
Kontakt meg

Randi Stray

Randi Stray

Randi er utdannet fotograf og grafisk designer, og har jobbet i mer enn 20 år med 3D og visualisering. Hun er utvikler, designer og prosjektleder i shAIRskills. Hennes allsidige erfaring gjør at hun har en viktig rolle i utviklingen av selskapet.
Kontakt meg

Øystein Haukås

Øystein Haukås

Øystein en av gründerne av shAIRskills. Han har lang erfaring som CFO og har vært med å gründe flere selskaper. Hans evne til å jobbe med salg, samt å tenke strategisk og langsiktig er svært viktige bidrag i utviklingen av selskapet.
Kontakt meg

Morten Hovland

Morten Hovland

Morten er gründer av og ansatt i design- og teknologiselskapet Guilty, som er en av eierne av shAIRskills. Han har jobbet med IT, design og prosjektledelse i mer enn 10 år. Han er ansvarlig for tech-utviklingen i selskapet.
Kontakt meg

Gabriella F. Osborne

Gabriella F. Osborne

Gabriella jobber med salg, og har i tillegg ansvar for oppfølging av arbeidstakere som deles gjennom shAIRskills. Hennes evne til å få det beste ut av folk er et svært viktig bidrag i utviklingen av det faglige aspektet ved shAIRskills.
Kontakt meg

Anders Bjerk Hansen

CFO

Anders B. Hansen. CFO

Anders er CFO og prosjektleder i shAIRskills. Han er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole, og har lang erfaring fra forretningsutvikling, strategi- og forbedringsprosesser.
Kontakt meg

Styret

Per Thomas Bøe

Styreleder

Per Thomas Bøe

Per-Thomas Bøe er utdannet diplommarkedsfører fra Forsvaret og BI. Han har lang erfaring fra Forsvaret og har jobbet med rekruttering, salg og ledelse i det private næringslivet. I dag jobber han som talsperson for Forsvaret. Per-Thomas er en av de fire opprinnelige gründerne i shAIRskills.

Kaija Ommundsen​

Styremedlem

Kaija Ommundsen​

Kaija Ommundsen er produktdirektør i FINN.no og sitter i FINNs ledergruppe. Hun er utdannet matematiker, har jobbet som konsulent i Accenture, og hatt en rekke stillinger innen produktutvikling og ledelse i Schibsted og FINN de siste 15 årene. Kaija ble kåret blant Norges topp 50 kvinner i tech i 2020, er foredragsholder og brenner for å skape fremtidsrettede produkter som begeistrer.

Hansine Korslien​

Observatør

Hansine Korslien​

Hansine Korslien er kommunikasjons-ansvarlig i Stiftelsen Tinius, med ansvar for ekstern formidling av Stiftelsens aktiviteter og utarbeidelse av analyser/ kunnskap som påvirker rammebetingelser i mediebransjen. Hun er også styremedlem i Kommunikasjons-foreningen. Hun er tidligere rådgiver i Geelmuyden Kiese, og presseattaché ved Den Norske FN-delegasjonen i New York. Fagområder er blant annet strategisk kommunikasjon, mediehåndtering og beredskapsarbeid. Hansine har en mastergrad i kommunikasjon (Universitetet i Oslo).

Øystein Haukås

Styremedlem

Øystein Haukås

Øystein Haukås er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har jobbet som CFO innen olje, seismikk og i helsevesenet. Han har gründet flere oppstartselskaper. Hans spesialkompetanse er innen finans og strategisk bedriftsutvikling. Øystein er en av de fire opprinnelige gründerne i shAIRskills og jobber til daglig i selskapet.

Christer Staaf​

Styremedlem

Christer Staaf​

Christer Staaf er utdannet yrkesoffiser i det svenske flyvåpenet, med ulike spesialutdannelser som jagerflyger, etterretningsoffiser og testpilot. Han har en sivil karriere blant annet som flykaptein og sjef for operativ kvalitetskontroll i SAS og han har vært COO i Spanair. Han er i dag selvstendig næringsdrivende, driver en hestegård i Bålsta i Sverige, innehar en rekke styreverv i både offentlige og private selskap og er engleinvestor i ulike startup-selskaper.

Ove Gjelsvik​

Styremedlem

Ove Gjelsvik​

Ove Gjelsvik er utdannet innen økonomi og ledelse fra NHH og BI. Han har vært aktiv i økosystemet for oppstartsselskaper i en årrekke og har erfaring som investor, rådgiver og leder. Han jobber i dag som rådgiver i VIS (Vestlandets Innovasjonsselskap). Ove har en mer enn 20 år lang karriere bak seg innenfor salg, og har hatt ulike lederroller lokalt og nasjonalt.

Tove Lise Haugsbakk​

Styremedlem

Tove Lise Haugsbakk​

Tove Lise Haugsbakk har de siste 10 årene jobbet innen HR-ledelse og som rådgiver i olje- og gassnæringen innenfor fagene opplæring, kompetansesikring, rekruttering og bemanning. Hun er utdannet innen hotellfag, og har lang erfaring fra hotellbransjen, blant annet som prosjektleder og som hotelldirektør. Hun har også jobbet som konsulent med blant annet ansvar for oppbygging av faglige nettverk på tvers av bransjer.