Om oss

Vi er shairskills

shAIRskills ble etablert i 2016 med formål om å tilby en ny og fleksibel måte å organisere arbeidsstokken og legge til rette for at den moderne arbeidstaker kan få fylt sine ønsker for fleksibilitet og faglig utvikling. Vi holder til i Media City i Bergen. 

Vi er en gjeng erfarne folk som jobber hardt for å etablere en ny arbeidshverdag der deling av kompetanse og bygging av nye nettverk på tvers av bedrifter blir like naturlig som å gå på jobb.

Ida T. Sætersdal

GRÜNDER

Ida har bakgrunn fra HR og har alltid sett at de beste resultatene kommer av at mennesker jobber med hverandre på tvers av etablerte grenser, noe som er midt i kjernen til shAIRskills.

Øystein Haukås

GRÜNDER

Øystein har bakgrunn fra finansverden. Han er visjonær, analytisk og har en stor porsjon empati. Hans kreative evner har vært viktig i lanseringen av shAIRskills.

Per-Thomas Bøe

GRÜNDER

Per-Thomas har bakgrunn fra salg og markedsføring. Hans kunnskap om arbeidsmarkedet etter mange år innen HR og rekruttering er uvurderlig for shAIRskills.

DETTE SIER FOLK OM SHAIRSKILLS

Vi har ikke funnet noen som ikke er på jakt etter å lære. Vi har heller ikke funnet noen bedrifter som har en perfekt balanse i arbeidsmengden til sine ansatte.

“Det er alltid en ubalanse i vår bransje. Vi har mye å gjøre om høsten og lite om våren”.

“Vi implementerer nye digitale løsninger samtidig som vi kjører på gamle mekaniske systemer. Dette gjør at det alltid er en ubalanse i vår kompetansebeholdning”.

“Å tro at vi har nødvendig ekspertise i vår bedrift er urealistisk. Vi må hele tiden hente ny kompetanse”. 

Kontakt oss

Bli en del av vårt herlige shAIRskills-samfunn hvor dine ansatte kan lære, utvikle seg og alltid være den viktigste kraften i ditt selskap.

Close Menu

[oceanwp_popup_login]

Vi kontakter deg

[oceanwp_popup_login]