Kunder

shAIRskills formidler deling av ansatte og kompetanse mellom bedrifter.
Vår visjon er at bedrifter skal få tak i riktig kompetanse, til riktig tid og i riktig mengde.

Kunder

shAIRskills formidler deling av ansatte og kompetanse mellom bedrifter. Vår visjon er at bedrifter skal få tak i riktig kompetanse, til riktig tid og i riktig mengde.

Kunder

shAIRskills formidler deling av ansatte og kompetanse mellom bedrifter.
Vår visjon er at bedrifter skal få tak i riktig kompetanse, til riktig tid og i riktig mengde.

vilvite-logo

VilVite er et moderne vitensenter av internasjonal klasse. Et vitensenter er et populærvitenskapelig senter for læring gjennom opplevelser innenfor matematikk, naturvitenskap og teknologi (MNT).

Z Data Logo

Spar tid, reduser kostnader og arbeid mer effektivt med automatisk avstemming. Transaksjoner fra regnskap og bank blir hentet automatisk, og løsningen avstemmer for deg.

Sbanken logo

For oss som jobber i Sbanken er det du som er viktigst. Vi brenner for å skape enkle løsninger for kundene våre. Målet vårt er å legge til rette for at du kan ta smarte økonomiske valg.

Logo Risteca Regnskap

​Risteca Regnskap er et fremtidsrettet regnskapsfirma lokalisert i Bergen. Vi er store nok til å gi deg trygghet, men samtidig små nok til å være personlig.

Bergen taxi logo

Bergen Taxi har kjørt i over 100 år. Len deg tilbake - vi kjører deg hele veien. Dra på ønsket tidspunkt. Bestill på nett, ring oss eller last ned vår app! God lokalkunnskap.

Bergen works logo

Lei av hjemmekontor? Bergen Works har åpne plasser i byens hyggeligste coworking spaces. Bergen Works tilbyr åpne plasser i nye og freshe coworking spaces.

Bymuseet logo

Bymuseet i Bergen er et kulturhistorisk- og arkeologisk museum med ansvar for drift av 9 museer i Bergen kommune.

Fish me logo

Vi har vært på Fisketorget i Bergen i over 30 år, og våre fiskehandlere bak disken har til sammen over 70 års erfaring. Vi får hver dag levering fra fiskere, fiskemottak, lokalt røkeri, lokale produsenter for at du alltid skal få de ferskeste produktene

Floyen logo

Fløibanen er den opplevelsen som ingen besøkende til Bergen kan være foruten. På toppen av Fløyen finner du et fantastisk turområde, lekeområder for liten og stor, Fløistuen butikk & kafè, Skomakerstuen og Fløien Folkerestaurant.

GC Rieber Logo

GC Rieber er et privateid selskap som utøver langsiktig aktivt eierskap til et utvalg av kjerneområder. Vår visjon er Creating Joint Futures, og vi jobber for å utvikle verdier for fremtiden - både nærings- og samfunnsmessig.

Hoggorm Pizza logo

Hoggorm er en naturvinbar og et pizzasted drevet og eid av Lysverkets medeiere Christopher Haatuft og Annette Tveit i en tidligere frisørsalong i Nygårdsgaten i Bergen.

Logo Adina Stiftelsen

Adina stiftelsen har som formål å yte hjelp til fattige og vanskeligstilte barn og unge.

Logo IPR

Institutt for Psykologisk Rådgivning har 63 terapeuter i Oslo og Bergen. Vi tilbyr individualterapi, parterapi, ekteskapsrådgivning, familieterapi, foreldreveiledning, kurs, veiledning for helsepersonell og sakkyndig arbeid.

Ledig, trygt, sentralt og enkelt med Sesam Sesam i ByGarasjen og KlosterGarasjen. Enkelt, trygt og ledig. Vi tilbyr fast leieavtale. 24/7 kundebetjening.

Logo Sixty

Sixty enables media companies to enhance and innovate their TV-solutions to meet consumers' needs.

Logo Akvariet i Bergen

Stiftelsen Akvariet i Bergen - Det Nasjonale Akvariet er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner.

Logo Signo Dokken AS

Signo Dokken er en vekst- og attføringsbedrift i Bergens-området for døve, hørselshemmede og døvblinde.

Logo Nordnes Verksteder

Nordnes Verksteder AS tilbyr arbeidsplasser til personer som faller utenfor det ordinære arbeidslivet.

Stageway logo

Stageway AS produserer og formidler kultur og underholdning. Vi er artist-management. Vi er konsertbyrå og -promotør.

Adepth Minerals logo

ADEPTH Minerals oppgave er å finne og utvinne kommersielle dypvannsmineraler gjennom bærekraftige marine operasjoner ved hjelp av ny teknologi med lav karbonintensitet.

Bergen Live logo

Bergen Live gir deg konserter, eventer og festivaler. Over 60 konserter i året.

OSM logo

OSM Group AS er et norsk selskap som selger tjenester innen forvaltning av skip og mannskaper.

Sotra-sk logo

Sotra Sportsklubb er et idrettslag på øya Litle-Sotra i Øygarden, som ble til i 2009 etter en sammenslåing av Foldnes Idrettslag,

Cafe opus logo

Cafe Opus er et lunt spisested som er inspirert av det moderne norske kjøkken. Vi tilbyr kvalitetsmat og raskt servering. Uansett om du har god eller dårlig tid er vi stedet for deg. Vår meny er laget for at du som gjest skal føle deg hjemme hos oss.

Logo Psykologkontoret, Bryggen 13

Vår visjon er å samle virksom og nyttig terapi under ett tak. Vi er et faglig felleskap som tilstreber oss verdier som nysgjerrighet, tillit og vilje til utvikling.

Logo Bergen Kommune

Bergen kommune, Norges nest største kommune.

Logo Dealflow

Vi knytter investorer med gründere - for å skape morgendagens arbeidsplasser

Logo Metodisthjemmet Bergen

Stiftelsen Metodisthjemmet Bergen er en selvstendig stiftelse med formål å drive alders- og sykehjem.

Logo Landås Menighets Eldresenter

Landås Menighets Eldresenter er en privat, ideell stiftelse/institusjon med alders- og sykehjemsplasser, dagsenter og trygdeleiligheter.

Logo Hill & co

I Hill & Co får du en juridisk rådgiver og forretningspartner som kjenner din bransje og motiveres av dine langsiktige ambisjoner.

Logo GCE Ocean Technology

GCE Ocean Technology is an industry driven initiative within ocean technology with more than 120 partners. The cluster develops and supplies innovative ocean technology.

Logo Octio Gravitude

OCTIO provides flexible and smart geophysical monitoring solutions for hydrocarbon producing fields offshore.

Logo Kaukus

Kaukus forenkler og automatiserer manuelle oppgaver i forbindelse med varainnkalling til politiske møter og votering.

Logo BRGN

We live in one of the rainiest cities in the world. When it comes to rain. you´ve got nothing on us. This is Bergen. This is where we live. This is who we are.

Logo Octio Environmental

We turn technologies developed for the oil industry into environmental monitoring

FLAV Logo

Flav er et konsulentselskap i Bergen med dyktige ansatte som jobber tverrfaglig og deler kompetanse. Ta kontakt og se hva vi kan gjøre for din bedrift.

Partenere

Partnere

Partnere

Logo GCE Ocean Technology

GCE Ocean Technology is an industry driven initiative within ocean technology with more than 120 partners. The cluster develops and supplies innovative ocean technology.

Logo Startup Lab

StartupLab er en inkubator, akselerator og tidligfaseinvestor for ambisiøse teknologistartups og ble offisielt lansert våren 2012.

Logo Tinius Trust

Stiftelsen Tinius forvalter den største eierposten i Schibsted Media Group gjennom selskapet Blommenholm Industrier.

Logo VIS

VIS bidrar til at samfunnsutfordringer løses effektivt, og at ny kunnskap og ideer kommer til nytte.

Logo guilty

Guilty er et fullservice digitalstudio. Vi designer og utvikler kule løsninger med folk og bedrifter som har lidenskap for det de gjør.

Logo Innovasjon Norge

Vi bidrar til bærekraftig vekst og eksport for norsk næringsliv gjennom kapital og kompetanse.

Bli med og shAIR!

shAIRskills mener at den beste læringen skjer gjennom å jobbe med andre. Deling er viktig for oss, derfor inviterer vi nå alle til å bli med på vår reise. Sammen skal vi bygge et nasjonalt, og senere internasjonalt nettverk for deling av kunnskap og kompetanse.

Bli med og shAIR!

shAIRskills mener at den beste læringen skjer gjennom å jobbe med andre. Deling er viktig for oss, derfor inviterer vi nå alle til å bli med på vår reise. Sammen skal vi bygge et nasjonalt, og senere internasjonalt nettverk for deling av kunnskap og kompetanse.