Ansatte fra Dealflow og shAIRskills

Fikk tilgang på juridiske ressurser via shAIRskills-deling

Deling av kompetanse mellom Dealflow og Hill & Co er et godt eksempel på hvordan shAIRskills kan benyttes på tvers av bransjer. Dealflow lånte en advokatfullmektig fra advokatkontoret Hill & Co i 8 måneder. Vi tok en kort prat med Stine Sofie Grindheim, daglig leder i Dealflow, for å høre litt om deres opplevelser med bruk av shAIRskills-deling.

Hvordan har dere opplevd å bruke shAIRskills for å få tak i kompetanse som kan dekke deres behov?

shAIRskills passet utrolig bra for oss i den fasen vi var i. Vi fikk tilgang på juridiske ressurser og fikk masse god bistand over 8 måneder. Vi har nå ansatt en til å dekke dette internt i selskapet, men det hadde vi ikke hatt mulighet til å gjøre i fjor. Derfor var shAIRskills en god match for oss! Vi har også fått en god tilknytning til Hill & Co, og det er fint å vite at Kamilla der kjenner oss så godt.

Er deling via shAIRskills noe dere kan anbefale for andre?

Deling via shAIRskills er så absolutt noe vi kan anbefale! Både for selskaper som har for mye kapasitet, og for selskaper som gjerne skulle hatt litt mer kapasitet. Dette er vinn-vinn. Hvis du leier ut en ressurs vil denne personen få innsikt i hvordan et annet selskap gjør ting, og hvis du leier inn en ressurs vil du kunne få nye øyne på ditt eget selskap.

Hvordan ser veien videre ut for Dealflow?

For Dealflow er det sterk vekst. I 2020 hentet vi totalt 80 millioner til 28 ulike selskaper, så langt i år har vi hentet 150 millioner kroner til 18 selskaper. Dealflow, og markedet vårt, vokser fort og vi har en travel høst foran oss!

Du kan lese mer om samarbeidet mellom Dealflow og Hill & co her:

Samarbeid på tvers av bransjer – shAIRskills

Hvis du lurer mer på hvordan shAIRskills fungerer, ikke nøl med å kontakte oss!
• Erik Ekeberg: erik@shairskills.no – tlf. 915 61 188