Vil du dele din kompetanse og samtidig få 10% mer i lønn?

Vil du dele din kompetanse, og samtidig få 10% mer i lønn?

Med shAIRskills sin delingsplattform kan du øke og dele din kompetanse, og få ekstra lønn for innsatsen i den tiden du er delt.

Å bli delt gjennom shAIRskills handler om at du som ansatt kan jobbe et annet sted i en avtalt periode eller stillingsprosent. Ditt arbeidsforhold forblir uendret – du jobber bare periodevis et annet sted.
Du beholder din lønn, fordeler og ansiennitet, og får i tillegg 10% lønnsøkning for den tiden du er delt.

Synes du dette høres spennende ut? Les videre for å vite mer!​

Synes du dette høres spennende ut?
Les videre for å vite mer!​

Hva betyr det å bli delt via shAIRskills?

Når du blir delt gjennom shAIRskills betyr det at du i perioder kan løse oppgaver for en annen bedrift. På denne måten får du mulighet til å utvide din kunnskap, dine ferdigheter og ditt nettverk, og bli en del av et større fagmiljø. I møte med ulike typer kolleger, vil du erfare hvordan de løser utfordringer og du kan lære nye prosesser og oppgaver.

Vi har alle behov for faglig påfyll og å utvide vår kompetanse gjennom et langt arbeidsliv. Blir du delt via shAIRskills kan du være en ressurs og pådriver for positiv endring i et nytt miljø. Ved å dele din erfaring og kompetanse med nye mennesker, vil du også kunne oppleve personlig vekst, faglig utvikling og livslang læring.

Vår delingsplattform er enkel

Vi i shAIRskills har utviklet en effektiv løsning for bedrifter som ønsker å dele ansatte med hverandre. På denne måten har vi tatt delingsøkonomien inn i arbeidslivet. shAIRskills-modellen er tilrettelagt for alle bransjer og nivåer i organisasjonen, og kan hjelpe bedrifter med både kortsiktige og langsiktige behov for å dele kompetanse og arbeidskraft.

Slik kommer du i gang!

shAIRskills delingsplattform er åpen for alle. Det betyr at du kan søke etter muligheter uten å være registrert eller logget inn.
Klikk på lenken under for å se om det er noen som er på jakt etter din kompetanse.

Finner du ikke en match i databasen kan din arbeidsgiver enkelt opprette en oppføring for å tilby din tid og kompetanse.

Få arbeidsgiver med på laget!

Vår delingsplattform er tilrettelagt for avtaler mellom bedrifter, men som ansatt kan du være med å påvirke din egen arbeidshverdag og ønske om å bli delt.

Her er utvalg fordeler for å få din arbeidsgiver med på laget: